Stroken-Leiden-21

Over mij

Mijn naam is Elise Zeestraten en ik ben eigenaar van Studio Zeestraten. Ik woon in Rotterdam. Na banen in het welzijnswerk en het onderwijs ben ik werkzaam als imagoconsulent. In dit vak combineer ik mijn oprechte interesse voor mensen en mijn passie voor mode en kleding. Ik vind het belangrijk dat iemand zichtbaar is; daar bedoel ik mee dat je uitstraling, je uiterlijk past bij wie je bent, bij je innerlijk. Je uiterlijk kan je persoonlijkheid versterken, laten zien wie je bent. Ik kijk en luister naar jou en vertaal dat naar kleur en kleding in een stijl die jouw past. Gegarandeerd een grote glimlach naar je spiegelbeeld!

Anderen over mij.

"Toen Elise de opleiding tot styliste volgde, was ik haar ‘proefkonijn’. Hoewel ik zelf eigenlijk wars was van alles dat make-up en kledingstijl is, ging zij met mij toch die uitdaging aan. En, eerlijk is eerlijk, ik zag dat het verschil maakte! De kleurenanalyse heeft me zeer geholpen bij de aankoop van kleding, en als ik nu make-up gebruik, lijk ik wel rechter op te lopen. Ook anderen zien duidelijk een verandering in positieve zin in mijn kleurkeuze en uiterlijk.
Elise pakte het rustig en overtuigend aan zonder dat ik het er ‘benauwd’ van kreeg. Zij schept vertrouwen, heeft kennis van zaken en is oprecht zonder kwetsend te zijn."

Nan van der Storm

"Elise is iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze is creatief en heeft een eigen stijl. Ze gaf mij het gevoel dat ik er toe doe en dat zorgde ervoor dat ik dat ook steeds meer uitstraal. Dank voor je persoonlijke advies."

Rooswitha Dekker

"Volgens mij heeft Elise de drie belangrijkste eigenschappen in huis om gids te zijn op het gebied van kleur, stijl en make-up: ze kan uitstekend luisteren, ze kijkt goed, en ze kan dat goed vertalen naar een persoonlijke stijl."

Trudie Visser

"Met twee vriendinnen naar Studio Zeestraten geweest. Elise stelt je snel op je gemak. Tijdens de kleurenanalyse kan ze heel goed aangeven welke kleuren bij je passen. Ook bij de gezichtsanalyse kijkt ze goed naar je sterke punten en die accentueert ze. Dit alles doet ze met respect, aansluitend bij wat bij ons paste. Alle drie gingen we blij naar huis, met adviezen waar we zelf mee aan de slag kunnen!"

Trudie Goossens